DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

𝗣𝗨𝗕𝗚 𝗠𝗢𝗕𝗜𝗟𝗘 𝟯.𝟬 𝟲𝟰 𝗕𝗜𝗧 𝗘𝗦𝗣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REYS

Tanınmış Üye
🎮 PUBG MOBILE 3.0 64 BIT ESP sevenlere özel;

⚙️ÖZELLİKLER:

➥-Esp karakterler, araçlar, itemler... 🥶
➥-Aim 3.0 🔥
➥-İPad View 🔎
➥-90 FPS 💯
➥-Bypass 🚧

➥-Key: LHGIRErBiZ2x9VykwJWs

🚫 DİKKAT❗
Aim İle Less Recoil Aynı Anda Açmayın!
BAN RİSKİ YÜKSEKTİR!!!
MAİN HESABINIZ İLE OYNAMAYIN!!!
DOSYANIN PAYLAŞILMA TARİHİ 9 ŞUBAT DOSYA GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞ OLABİLİR. KULLANIP BAN YİYEN KİŞİLER LÜTFEN BELİRTSİN!

ESP İNDİRMEK İÇİN
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

64 BİT OBB İNDİRMEK İÇİN

🔗

Son düzenleme:
Abi selamün aleyküm kurdum sorunsuz ama key yapıştırdım login e basılmıyor çok ağırlaşıyor cihazdan değil kapağımda menüyü kasma gidiyor ama açtığımda kasıyor hile açamıyorum lütfen cevap veriniz

Abi selamün aleyküm kurdum sorunsuz ama key yapıştırdım login e basılmıyor çok ağırlaşıyor cihazdan değil kapağımda menüyü kasma gidiyor ama açtığımda kasıyor hile açamıyorum lütfen cevap veriniz
Böyle bir sorunu ilk defa senden duydum. Umarım diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. Üzgünüm, yaşadığın sorun hakkında bir bilgim yok.

Reis akşam akşam seni yoruyorum kusura bakma sadece esp açık oynadım oynamaya devam etmemilimiyim 5 maçta 100 kil aldım ama sadece esp ban yemedim yememek için neler yapabilirim

Reis akşam akşam seni yoruyorum kusura bakma sadece esp açık oynadım oynamaya devam etmemilimiyim 5 maçta 100 kil aldım ama sadece esp ban yemedim yememek için neler yapabilirim
Ne kusuru sor istediğin soruyu çekinme. Oynamaya devam etmek istiyor isen, duvar arkası birine sakın aim çevirme. Gördüğün adamlara aim çevir. Birde ana hesabında oynamıyorsun değil mi?

Böyle bir sorunu ilk defa senden duydum. Umarım diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. Üzgünüm, yaşadığın sorun hakkında bir bilgi
Oyunun depolama ve medya iznini kaldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri