DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

ADB İLE ROOT ATMA

Metalfey

Administrator
Yönetici
ADB İLE NASIL ROOT ATILIR

MALZEMELER

*ÖNCELİKLE BİR ADET BİLGİSAYAR PC GEREKLİ
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

*USB HATA AYIKLAMA
*

YAPILIŞ

1- TELAFONA Magisk İNDİRİN

2- Magiski AÇIN VE YÜKLEYE BASIN
1667857758928.jpeg

3- AŞAĞIDAKİ GİBİ TİKİ İŞARETLEYİP İLERİ BASIN

1667857804317.jpeg

4- DOSYA YÖNETİCİSİNDEN boot.img yi seçin

1667857878278.jpeg

5- HADİ BAŞLAYALIMA TIKLAYIN

1667857935955.jpeg

6- Boot.img DOSYASI DERLENDİKTEN SONRA BÖYLE EKRAN GELECEK

1667857999256.jpeg

7- Derlenmis olan boot.img dosyamizi bilgisayardaki platform-tools sekmesine atalim. Dosyanin ismini basit bir şey yapabilirsiniz.
Alti cizili olan bizim derlenmis boot.img dosyamiz. Onun adini kolaylik olsun diye boot.img yapiyorum, sizde yapabilirsiniz.

1667858146814.png

8- Klasor icinde bos bir yere sag tik ve Shift yapip Powershell penceresini burada acın yazisina tiklayin.

9- fastboot devices ile cihazi goruyor mu diye kontrol edin. Ardindan fastboot flash boot boot.img ile komutu ile cihazi rootlayin.

1667858511490.png

10- Sonrasinda fastboot reboot diyerek telefonu yeniden baslatin, Magisk uygulamasina girip yeniden baslat deyin. Artik telefon rootlu.

Tecnoptattan copy pastedir

Son düzenleme:
Keşge xiomu kullanıcıları oem kilidini açması için 7 gün bekleme süresi olduğunuda ekleseydiniz konuya hocam ve bekleme süresi bitince de root ararken de sıfırlanacağını tabi bu sadece xiomi için

Keşge xiomu kullanıcıları oem kilidini açması için 7 gün bekleme süresi olduğunuda ekleseydiniz konuya hocam ve bekleme süresi bitince de root ararken de sıfırlanacağını tabi bu sadece xiomi için
Valla xiaomi cihazım yok hiç denemedim ama sen bunu yazarak eklemiş oldun sağol. Yunus220 zaten xiaomiler için root paylaşımı yaptı

arkadaslar yeni oğrendim telefon uygulamasına giriyorsunuz *#1234# yazınca cihazınıza uygun rom cikiyor

Son düzenleme:
Geri