DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

ANDROİD 11 12 13 14 renkli adam hatası alanlar!! Sadece bir dosya ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ramazan

Tanınmış Üye
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar ben denedim oldu yeşil+beyaz +kırmızı adam yapmanız gereken dosyayı indirmek daha sonra oyunu kökten silin playstrodan indirin açıp DİKATT buraya: sadece izinleri verip hemen çıkın oyundan data/com.tenent/files içindeki programbinanchary silin daha sonra atmış olduğum dosyayı buraya çıkart diyip kopyalayın /data /com.tenctn/files/atıp oyuna gire bilirsiniz ben yaptım oldu yapanlar geri
dönüş sağlarsa memnun oluruz

Android 14 64biit
Redmi 12 hyperos1

Son düzenleme:
Bunun çalışması için kurulu olan cihazla marka model android sürümü aynı olan bir cihaz gerekir. Bunun için mevcutta konumuz var hazırlamış olduğum linki orada mesajlara telefonun marka model android sürümü kurulu olan renk ve bit bilgileriyle eklersen ihtiyacı olanlar faydalanabilir

Arkadaşlar ben denedim oldu yeşil+beyaz +kırmızı adam yapmanız gereken dosyayı indirmek daha sonra oyunu kökten silin playstrodan indirin açıp DİKATT buraya: sadece izinleri verip hemen çıkın oyundan data/com.tenent/files içindeki programbinanchary silin daha sonra atmış olduğum dosyayı buraya çıkart diyip kopyalayın /data /com.tenctn/files/atıp oyuna gire bilirsiniz ben yaptım oldu yapanlar geri

Android 14 64biit
Redmi 12 hyperos1
Ben yapdım da ban riski var mı

Android 14 64biit
Redmi 12 hyperos1
İnfinix note 30 için data dosyası varmı acaba android 13

Android 14 64biit
Redmi 12 hyperos1
Redmi note 8 için varmı acaba

İnfinix note 30 için data dosyası varmı acaba android 13
Konu ve dosyalara erişebilmek için öncelikle etkileşim kotasını doldurman gerekiyor ( belli yorum ve like atman gerekiyor) yorum yaparken boş yorumlar ve üst üste kota doldurmak için yorum yazmmaya özen gösterip yararlı yorumlarla kotanızı doldurabilirsiniz aksi bir durumda sitemizin yönetim kadrosunun aldığı karar ile siteden uzaklaştırılırsınız BİLGİNİZE...

İndirmek için

Konu ve dosyalara erişebilmek için öncelikle etkileşim kotasını doldurman gerekiyor ( belli yorum ve like atman gerekiyor) yorum yaparken boş yorumlar ve üst üste kota doldurmak için yorum yazmmaya özen gösterip yararlı yorumlarla kotanızı doldurabilirsiniz aksi bir durumda sitemizin yönetim kadrosunun aldığı karar ile siteden uzaklaştırılırsınız BİLGİNİZE...

İndirmek için
Bunu deniyecem inşallah olur 3 gündür ugraşıyorum bı türlü yapamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri