DİKKATTTTTTT

BUGÜN METALFEY ADMİNİMİZIN DOĞUM GÜNÜDÜR. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI YILLAR DİLERİZ....

ANDROİD 13-14 DOSYA ATMA PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

Metalfey

Administrator
Yönetici
ÇOK DEĞERLİ SİTE ADMİNİMİZ @Kartalizma1903

BİLİYORUM BU İŞLERLE PEK ALAKAN YOK ANCAK UZUN ZAMANDIR ÇÖZÜM BULAMADIĞIMIZ BİR KONU İÇİN SENİN YARDIMINI İSTİYORUM.
PUBG MOBİLEDA ANDROİD SÜRÜMÜ YÜKSEK CİHAZLARDA ANDROİD DATA COM.TENCENT İÇİNE OYUN DOSYALARINDA MEVCUT OLAN BİR DOSYA İLE AYNI İSİMLİ BİR DOSYAYI ATMAYA ÇALIŞTIĞIMIZDA DEĞİŞTİR KUTUCUĞUNU SEÇSEK BİLE İŞLEM HATALARLA TAMAMLANDI HATASI ALIYORUZ. ANCAK BU DOSYAYI OYUN DOSYASI İÇİNDEN SİLDİKTEN SONRA ATARSAK BİR SORUN OLMADAN KOPYALANIYOR VE ÇALIŞIYOR.
SANA ZAHMET PUBGYİ TAMAMEN YÜKLEYİP AÇTIKTAN SONRA
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
BİR DOSYAYI ATMAYI DENEYEBİLİR MİSİN.
DİYE DEĞERLİ ADMİNİMİZE SORDUM KENDİSİ DE Mİ 13T CİHAZINDA DOSYA ATMA İŞLEMİNİ AŞAĞIDAKİ GİBİ YAPTI
KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİÖ.
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

Son düzenleme:
HOCAM MERHABA Bİ SORUN VARDA ONU PAYLASMAK İSTİYORUM.
BEN ROOT KULLANIYORUM VE ESP ACİNCA DOKUNMATİK CALİSMİYOR KAPATİNCA İSE CALİSMAYA DEVAM EDİYOR BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ NEDİR ACABA .

Oyuna girince başka bir cihazımda kaynaklar birleştirilirken hata verdi diyor

Bunun nasıl çözüleceğini bilen var mı

Daha detaylı anlatmak gerekirse cihaza renkli adam kuruyorum ordan programbinarycache dosyasını alıyorum sonra orjinali kurup files dosyasına yapıştırp oyuna girince kaynaklar birlestirimedi diyor

Cihaz yurtdışı cihazı

Oyuna girince başka bir cihazımda kaynaklar birleştirilirken hata verdi diyor

Bunun nasıl çözüleceğini bilen var mı

Daha detaylı anlatmak gerekirse cihaza renkli adam kuruyorum ordan programbinarycache dosyasını alıyorum sonra orjinali kurup files dosyasına yapıştırp oyuna girince kaynaklar birlestirimedi diyor

Cihaz yurtdışı cihazı
Tam olarak hangi kurulumu yaptın.Virtual master ile mi kurdun. Ekran görüntüsü de atabilirsen iyi olur

Selamun aleyküm zarchiver data 10 kuruş dosya içine giremiyorum Active dosyaları bile atamıyorum bunun çözümü var mi

Aleykum selam dosya yonetıcısı bolumunde çözümler var telefonun redmi ise kesin çözüm var
Malesef samsung A72 kullanıyorum
Aleykum selam dosya yonetıcısı bolumunde çözümler var telefonun redmi ise kesin çözüm var
Evet orayada baktimda samsung a72 kullanıyorum bütün yolları denedim ama olmuyor malesef desteğin için teşekkür ederim kandimiz mübarek olsun

Malesef samsung A72 kullanıyorum

Evet orayada baktimda samsung a72 kullanıyorum bütün yolları denedim ama olmuyor malesef desteğin için teşekkür ederim kandimiz mübarek olsun
Aynı şekilde güncellemeleri devre dışı bırakmalısın. Ya da önce bütün dosya yöneticisi uygulamaları sil sonra orjinal dosya yöneticisini devre dışı bırak. Hepsini silmezsen devre dışı bırak butonu aktif görünmez

Geri