DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

ANDROİD 9 YEŞİL ADAM CONİG OLAN YAZSIN

ayaz01

Aktif Üye
Arkadaşlar 3 gündür dile getiriyom nedir necisin diyen yok az yardım be açtim konuda yok ortada kayboluyo Android 9 kullanan ve renkli config yeşil mavi sarı kırmızı renk farketmeksizin yapan var ise paylaşsında bizde yapalım admin atti 32 bit yeşili kurdumda ne sorunla karşılaştımıda belirttim yanıt alamadım nedir sorun diye burda soranlarda olucaktir tekrardan belirtiyorum apk kurup oyuna girdimde lobide karekterim gözükmüyor maça girdimdede aynı şekil çözümü nedir bilenler yoruma ..

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Ekran görüntüsü oyundan

Son düzenleme:
Arkadaşlar 3 gündür dile getiriyom nedir necisin diyen yok az yardım be açtim konuda yok ortada kayboluyo Android 9 kullanan ve renkli config yeşil mavi sarı kırmızı renk farketmeksizin yapan var ise paylaşsında bizde yapalım admin atti 32 bit yeşili kurdumda ne sorunla karşılaştımıda belirttim yanıt alamadım nedir sorun diye burda soranlarda olucaktir tekrardan belirtiyorum apk kurup oyuna girdimde lobide karekterim gözükmüyor maça girdimdede aynı şekil çözümü nedir bilenler yoruma ..

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Ekran görüntüsü oyundan
Androıd 9da 64 bıt kurman cok zor acılmaz. Gokkusagı olan dosyada 32 bıt androıd 9 var

Geri