DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

Android 13 DATA ERİŞİM ÇÖZÜLDÜ.

spamek

Tanınmış Üye
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE AYARLAR UYGULAMALAR ARAMA YERİNE Dosyalar yazın ona tıklayın verileri temizle vs yapın ardından güncellemeleri kaldır diyin sonra zarchiverden android data kısmına gelince sizden erişim izni istemesi lazım eğerki sıkıntı çıkarsa yazın yardımcı olayım

Bende yardımci olmak istiyorum eyer yapamıyorsan zarchiver pro veya zarchiver hangisini kullanıyorsan aç sağ üst köşede üç nokta var oraya bas altta root iznini ver daha sonra en altta " arşiv depolamak için klasör kulullan"" seçeneğini aç ve oluyor bende öyle çözüldü

ARKADAŞLAR İLK ÖNCE AYARLAR UYGULAMALAR ARAMA YERİNE Dosyalar yazın ona tıklayın verileri temizle vs yapın ardından güncellemeleri kaldır diyin sonra zarchiverden android data kısmına gelince sizden erişim izni istemesi lazım eğerki sıkıntı çıkarsa yazın yardımcı olayım
Olmuyor kardeşim verileri temizledim güncellemeleri kaldır çıkmıyor bende dün tel güncelleme geldi yaptım sonrasında renkli adam gitti tekrardan dosyayı atmak için girdim tencent içine girdim erişim kısıtlı klasör kullan gidiyorum erişim desteklenmiyor diyor

Bendede olmuyor kral ne yaptımsa olmadı

Böyle diyor ne yaptıysam olmadı farklı dosyalardan da demiyorum olmuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-02-22-00-11-085_com.google.android.documentsui.jpg
    Screenshot_2024-06-02-22-00-11-085_com.google.android.documentsui.jpg
    264.9 KB · Görüntüleme: 7
Selam aleyküm arkadaşlar Zarchier pro indirdim yeşil adam oldu fakat ekrandaki bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240620-131643.jpg
    Screenshot_20240620-131643.jpg
    560.8 KB · Görüntüleme: 8
Geri