FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA
Zarchiver pro APK yükle sorun çözülüyorBnde okunuyor bunu çok denedim tek çare bendeki zarchiver
Bnde oda var ama bnde o olmuyorZarchiver pro APK yükle sorun çözülüyor
Hani bnm android 9 binaricahceyi atmadın sabah var demiştin akşam atacam dedin halaa yokZarchiver pro APK yükle sorun çözülüyor
Şimdi denedim olmadı senin cihaz rot
Yok kardeşim rootlu değilŞimdi denedim olmadı senin cihaz rotlumu
Bnde olmadıYok kardeşim rootlu değil
Kardeşim konu açamadım ki bide sen APK kur Samsung için programbinarycache bulamadımHani bnm android 9 binaricahceyi atmadın sabah var demiştin akşam atacam dedin halaa yok
Olmuyor kardeşim verileri temizledim güncellemeleri kaldır çıkmıyor bende dün tel güncelleme geldi yaptım sonrasında renkli adam gitti tekrardan dosyayı atmak için girdim tencent içine girdim erişim kısıtlı klasör kullan gidiyorum erişim desteklenmiyor diyorARKADAŞLAR İLK ÖNCE AYARLAR UYGULAMALAR ARAMA YERİNE Dosyalar yazın ona tıklayın verileri temizle vs yapın ardından güncellemeleri kaldır diyin sonra zarchiverden android data kısmına gelince sizden erişim izni istemesi lazım eğerki sıkıntı çıkarsa yazın yardımcı olayım
Bendede olmuyor kral ne yaptımsa olmadıARKADAŞLAR İLK ÖNCE AYARLAR UYGULAMALAR ARAMA YERİNE Dosyalar yazın ona tıklayın verileri temizle vs yapın ardından güncellemeleri kaldır diyin sonra zarchiverden android data kısmına gelince sizden erişim izni istemesi lazım eğerki sıkıntı çıkarsa yazın yardımcı olayım
Baktım kardeşim kesin çözüm yok benim cihazda olmuyor sanırım sızukı denmiş evet dosyaları açıyor ama dosyayı taşıyıp yapıştırmıyo dosya ön bellek silme güncelleme kapatma Denmıs oda fayda etmiyorKesin çözümler sitede var konu başlıklarına bakın
Yok kanka rs dosya yöneticisi indirdim onunla zarcıhevr gibi işlem yapılıyor sağolsun yinedeShizuku hata verir ama işlemi yapar
Birde mt menajer paylaşıldı eski sürüm 14 ler için onu dene