DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

AZ SEKME AİMBOT 64 BİT GL PUBG MOBİLE 3.0

Metalfey

Administrator
Yönetici
ARKADAŞLAR BUNU DADAHA SONRADAN EKLIYORUM

SANIRIM BUTUN OBBLER BAN VERIYOR

KURULUM

OYUNDAN ÖNCE VE LOBİDE OLMAK ÜZERE İKİ ADET MAİN DOSYASI VAR KOPYALAYIP ANDROİD OBB COM.TENCENT İÇİNE ATMANIZ YETERLİ

DOSYA GÜNCEL 7 ŞUBAT TARİHLİ. NE OLURSA OLSUN OBBLERDE BAN RİSKİ VARDIR. BAN RİSKİNİ AZALTMAK İÇİN SİTEMİZDE DAHA ÖNCE PAYLAŞTIĞIMIZ YÖNTEMLERİ UYGULAYIN VE AK GROZA M762 GİBİ SİLAHLARI KULLANMAYIN

İÇİNDE AZ SEKME VE AİMBOT VAR 64 BİT GL

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
KURULUM

OYUNDAN ÖNCE VE LOBİDE OLMAK ÜZERE İKİ ADET MAİN DOSYASI VAR KOPYALAYIP ANDROİD OBB COM.TENCENT İÇİNE ATMANIZ YETERLİ

DOSYA GÜNCEL 7 ŞUBAT TARİHLİ. NE OLURSA OLSUN OBBLERDE BAN RİSKİ VARDIR. BAN RİSKİNİ AZALTMAK İÇİN SİTEMİZDE DAHA ÖNCE PAYLAŞTIĞIMIZ YÖNTEMLERİ UYGULAYIN VE AK GROZA M762 GİBİ SİLAHLARI KULLANMAYIN

İÇİNDE AZ SEKME VE AİMBOT VAR 64 BİT GL

Kral dosyada otomatik nişan alma kilidi varmi

Yok reis bende bezdim day ((( olmuyor 1gun ii olyor yarın olmyor donub kalyor obb,pak fark etmez bezdim bosa mb ser etmekden ,telegram,youtube,instagram geznyorum belki bi cozum bulam ama yok malasef...
Yinede elerine saglıq METALFEY kral adamsın.

Yok reis bende bezdim day ((( olmuyor 1gun ii olyor yarın olmyor donub kalyor obb,pak fark etmez bezdim bosa mb ser etmekden ,telegram,youtube,instagram geznyorum belki bi cozum bulam ama yok malasef...
Yinede elerine saglıq METALFEY kral adamsın.
Bunlar guncel dosyalar ılk paylastıgımda sıkıntı yoktu ama az once obblerın tamamını çökerttiler

Geri