sefakilicarslan
Üye
Bu başlık altında herkes kendi kurmuş olduğu renkli adam dosyasını paylaşabilecek. Böylece bir başka arkadaşımız aynı cihaz ve android sürümüne sahipse aynı zahmeti çekmeden renkli adamı kurabilecek.
Ben birçok cihaza ait dosyaları paylaşıcam. Sizlerde kendi cihazlarinizdaki dosyaları paylaşabilirsiniz.
UNUTMAYIN BUGUN BEN BASKASİNA YARDIM EDERSEM, BENİM DE İHTİYACIM OLDUĞUNDA BAŞKASI DA BANA YARDIM EDER.
DOSYALARİ NASİL PAYLASİRİM
VİDEODA DETAYLİ GÖSTERİYORUM
HEM DOSYANIZI PAYLASİRKEN YAZDIĞINIZ CEVABA HEM DE DOSYA ÜZERİNE
PUBG SÜRÜMÜ (2.9 3.0 GİBİ) VE GL YA DA KORE VERSİYONU - HANGİ RENK OLDUĞU - TELEFON MARKA MODEL - ANDROİD SÜRÜMÜ - VARSA EK YAZILIM SÜRÜMÜ (MIUI GİBİ)
YANLIŞ YA DA EKSİK BİLGİLENDİRME YAPILIRSA PAYLAŞIMINIZ SİLİNİR VE UYARİ ALIRSINIZ.
SORUNLU YA DA VİRÜSLÜ DOSYA PAYLAŞANLARI MUTLAKA RAPOR KI
Evet bütün forum sitelerinde ücretli ve aslı başı olmayan linkler dolaşıyor. Adamlar kurulum olmazsa bize dm den ulaşın deyip herkesten para topluyorlar ve YouTube da hep çakma yorumlar. Oysa ki metalfey kardeşimiz android 10 deyince sürümden dolayı ücret verirsen kurulum olmayabilir diyerek risk alıp almamak sana kalmış diye uyarmıştı. Başkası olsa sadece paraya bakardı. Uyarı yapmazdı. Tekrar sahalara döndü bir güzel insan.Bu başlık altında herkes kendi kurmuş olduğu renkli adam dosyasını paylaşabilecek. Böylece bir başka arkadaşımız aynı cihaz ve android sürümüne sahipse aynı zahmeti çekmeden renkli adamı kurabilecek.
Ben birçok cihaza ait dosyaları paylaşıcam. Sizlerde kendi cihazlarinizdaki dosyaları paylaşabilirsiniz.
UNUTMAYIN BUGUN BEN BASKASİNA YARDIM EDERSEM, BENİM DE İHTİYACIM OLDUĞUNDA BAŞKASI DA BANA YARDIM EDER.
DOSYALARİ NASİL PAYLASİRİM
VİDEODA DETAYLİ GÖSTERİYORUM
HEM DOSYANIZI PAYLASİRKEN YAZDIĞINIZ CEVABA HEM DE DOSYA ÜZERİNE
PUBG SÜRÜMÜ (2.9 3.0 GİBİ) VE GL YA DA KORE VERSİYONU - HANGİ RENK OLDUĞU - TELEFON MARKA MODEL - ANDROİD SÜRÜMÜ - VARSA EK YAZILIM SÜRÜMÜ (MIUI GİBİ)
YANLIŞ YA DA EKSİK BİLGİLENDİRME YAPILIRSA PAYLAŞIMINIZ SİLİNİR VE UYARİ ALIRSINIZ.
SORUNLU YA DA VİRÜSLÜ DOSYA PAYLAŞANLARI MUTLAKA RAPOR KISMINDAN BİLDİRİN