DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

Global sarı adam 64 bit

Nanashi

Tanınmış Üye
🔰-𝗚𝗟
⚙-𝗣𝗨𝗕𝗚 𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗢𝗡: 𝟯.𝟭
♻️-𝟲𝟰 𝗕𝗜𝗧

⬇️Özellikler🏝️
▣━━━━━━▣◆▣━━━━━━━▣
➥- Sarı adam
╼━━━━━━━━━━━━━━╾
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

╼━━━━━━━━━━━━━━╾

📱❥︎ Paylaşımcı: Nanashi & Google search by item sepet

╼━━━━━━━━━━━━━━╾

Reis senin ban engelliyici files dosyası hata vermeye başladı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-04-22-16-16-25-912_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    Screenshot_2024-04-22-16-16-25-912_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    129.3 KB · Görüntüleme: 6
Reis bir şey sormak istiyorum ben 2.9 dan beri aynı yeşil adamı kullanıyorum bu parlak yapma şansımız varmı

🔰-𝗚𝗟
⚙-𝗣𝗨𝗕𝗚 𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗢𝗡: 𝟯.𝟭
♻️-𝟲𝟰 𝗕𝗜𝗧

⬇️Özellikler🏝️
▣━━━━━━▣◆▣━━━━━━━▣
➥- Sarı adam
╼━━━━━━━━━━━━━━╾

╼━━━━━━━━━━━━━━╾

📱❥︎ Paylaşımcı: Nanashi & Google search by item sepet

╼━━━━━━━━━━━━━━╾
Ben virtualle kurmayı deniyorum da herşeyi yapıyorum bi data dosyasini bulamıyorum yardımcı olur musunuz

Ben virtualle kurmayı deniyorum da herşeyi yapıyorum bi data dosyasini bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Data dosyasını bulamıyorum derken ? Oyuna girip temel kaynakları indirip kaynakların derlenmesini 1 kere beklemeniz yeterli daha sonra program binary Cache dosyasini alirsaniz çalışır

Oyunu bastan kurarak yapman lazım mecburen data
Sanal oyunda değil normal oyunda zarczlverde binary silmiyor yükleme yapmiyor. Sanal oyunda kurdum renkli adamı bulduk binary aldım normal oyunda olmuyor zarczlver sıkıntı shuzuki indirmişim onunla yapıyorum olmuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240425_105003.jpg
    Screenshot_20240425_105003.jpg
    589.6 KB · Görüntüleme: 2
Yani benim zaten normal zarczlver daha hata veriyor shuzuki yapiyorum erişim reddetildi yazısı gidiyor ama bir şey yükleyip yada silemiyorum hata veriyor ne yapmam lazim
Program binary cache dosyasini kenara ayırıp uygulama bilgilerinde sıfırla daha sonra Android data com.10kurus.ig ye tıkla files için program binary cache dosyasini atın.

Geri