BUGÜN METALFEY ADMİNİMİZIN DOĞUM GÜNÜDÜR. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI YILLAR DİLERİZ....
Site adminimiz var mi 13t si var ama pek oyun oynamaz. Kartalizma 1903selam aleyküm arkadaşlar aramizda mi 13 t kullananlar varmidir acaba varsa günlük kullanim oyun vesayire performansi nasildir merak ettim
Konu açarak sorsan daha çabuk netice bulurdun gardaşımselam aleyküm arkadaşlar aramizda mi 13 t kullananlar varmidir acaba varsa günlük kullanim oyun vesayire performansi nasildir merak ettim
Ben açtım mesajları da taşıdım. Bu iyi oldu cihaz tavsiye bölümümüz olurKonu açarak sorsan daha çabuk netice bulurdun gardaşım
13 t günlük kullanım açısından son derece yeterli hatta üst seviyede sayılabilecek bir telefon. Şöyle izah ediym poco x3 pro dan geçtim ki hem oyun hem günlük kullanım açısından oda güzel bir cihazdı. İki cihaz arasında bile gözle görülür çok ciddi fark var gönül rahatlığıyla söyleyebilirimselam aleyküm arkadaşlar aramizda mi 13 t kullananlar varmidir acaba varsa günlük kullanim oyun vesayire performansi nasildir merak ettim
Sağolasin ben de öyle düşünmüştim daha emin oldumBu arada 13t pro mu 13 t mi dersen arada 12-13 bin fark vardı ben alırken. Aradaki fiyat farkına değmez 13 t iyidir bence
Sağolasin abi cansinBen açtım mesajları da taşıdım. Bu iyi oldu cihaz tavsiye bölümümüz olur
teşekkürler abi cevap vermiş okudum rahatladim bi çok yerde sıkıntilarindan bahs edenler olmuş çünkü bende oyunculara bi sorim desimSite adminimiz var mi 13t si var ama pek oyun oynamaz. Kartalizma 1903
Sitede pubg oynayıp illaki bu cihazı olan vardır. İnşallah görüp onlar da fikirlerini yazarteşekkürler abi cevap vermiş okudum rahatladim bi çok yerde sıkıntilarindan bahs edenler olmuş çünkü bende oyunculara bi sorim desim
Ben kaçak almak istiyom pro su 19bin düz T 14 bin dedi yani 5 k farki var ikisinin arasinda çok fark yok gibi ona göre 13 t daha makül buldumBu arada 13t pro mu 13 t mi dersen arada 12-13 bin fark vardı ben alırken. Aradaki fiyat farkına değmez 13 t iyidir bence
Aslında bunun için de ayrı konu açalım. Kaçak telefon alınır mı güvenilir mi diyeBen kaçak almak istiyom pro su 19bin düz T 14 bin dedi yani 5 k farki var ikisinin arasinda çok fark yok gibi ona göre 13 t daha makül buldum
güzel olurdu valla eskiden çok kullandim kaçak ta global diyip çin falan veriyodularAslında bunun için de ayrı konu açalım. Kaçak telefon alınır mı güvenilir mi diye
Bu arada 13t pro mu 13 t mi dersen arada 12-13 bin fark vardı ben alırken. Aradaki fiyat farkına değmez 13 t iyidir bence
Ben kaçak almak istiyom pro su 19bin düz T 14 bin dedi yani 5 k farki var ikisinin arasinda çok fark yok gibi ona göre 13 t daha makül buldum
bunlarda öyle işte 90 fps deyince iphone performansi veremiyoben mi 11t kullanıyorum 90 fps veriyo ama sanki yavaş geliyor bana önerisi olan var mı
Ekran yenileme hızı onun 120 ya ilk aldığında o 90 veya 60 olarak standart kalıyor onu 120 yapsan daha seri olur.ben mi 11t kullanıyorum 90 fps veriyo ama sanki yavaş geliyor bana önerisi olan var mı
Kaçak la tr arasında pek fark yok abi sadece kaçak olan kutusuz faturasız çift hatlı yani imeil orijinal atınca hemen aynı oluyorAslında bunun için de ayrı konu açalım. Kaçak telefon alınır mı güvenilir mi diye