DİKKATTTTTTT

BUGÜN METALFEY ADMİNİMİZIN DOĞUM GÜNÜDÜR. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI YILLAR DİLERİZ....

OBB BEYAZ ADAM AİMASSİST TEK ATIM 64 BİT GL

Metalfey

Administrator
Yönetici
DAHA ÖNCE DE PAYLAŞMIŞTIM ŞİMDİ BİRAZ DAHA GÜNCELİNİ PAYLAŞIYORUM
.
TEK ATIMDIR İÇİNDE AİMASSİST MAVİ GÖKYÜZÜ VE BEYAZ ADAM VAR
.
MAİN DOSYASINI ANDROİD OBB COM.TENCENT İÇİNE ATMANIZ GEREK
.
ÇİFT ATIMLAR KADAR OLMASA DA BAN RİSKİ OBB DOSYASI OLDUĞU İÇİN VARDIR
.
FİXLENME RİSKİ İÇİN GÜNÜN İLK DENEMESİNİ YAN HESAPLA YAPIN

LİNKKKKKKK

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Aim asistin bı derecesi varmı reis, yani ne kadar yardımı oluyor yüzdelik anlamda, ben sitenizde yeniyim konularda geziyorum. Gerçekten beğendim emek veriyorsunuz. Bunun içinde teşekkür ederim.

Dune kadar zarshiverde yeniden adlandir oluyodu bugun olmuyor. Program binary cahce kopyalayip başka yere atiyorum kopyalanmiyor. 0 mg la tamamlaniyor. Yani ne yapsamda oyunun orjinaline çeviremiyom. Samsung A33 te buyuk bir sorun.

Dune kadar zarshiverde yeniden adlandir oluyodu bugun olmuyor. Program binary cahce kopyalayip başka yere atiyorum kopyalanmiyor. 0 mg la tamamlaniyor. Yani ne yapsamda oyunun orjinaline çeviremiyom. Samsung A33 te buyuk bir sorun.
Peki nasıl bi değişiklik yaptın. Telefonu mu güncelledein yoksa zarchiverı mı güncelledin. İsim değiştirme için Files uygulamasını kullanabilirsin. Telefon teknik servis bölümünswn dosya yöneticisi problemlerine bak orda iki dosya paylaştım bi de videolu konu var. Onlar büyük ihtimalle çözer

Usta sizin videolar da paylaştığınızı gördüm de small Scope bende olmuyor bu aim ile aynı değilmi bilgisi olan var mı nasıl yapabilirim

videolar burdaki dosyaların videosu yani mutlaka sende de olacaktır. Dosyaları buraya cıkar dedıkten sonra atmalısın
Şimdi anladımmm drone görünüm ile o efsane pak magic dosyası aynı dosya usta 18340 ikisi de ben en son drone görünümü attığım için o aktif oluyor bunu nasıl çözücez peki drone görünüm de iyiydi onu yapmıcam sanırım artık

Abi merhaba şimdi vurtual masterde renkli adam yapabiliyoruz ama bu siteden olmadan herhangi bir renkli adam indirsek aynı zamanda virtualde yapsak olurmu

reis ayarlara gir mavi bir logoda dosyalarım uygulaması var normalde görülmez ama sağ üstte 3 nokta var guncellemelir kaldır var ona bas buyuk ihtimalle olur ben oyle yaptım

Reis seni rahatsız ediyorum kusura bakma sanal android 9 da renkli adamı porgrambinarycache alıp orijinal pubgde porgrambinarycacheyi silsek onun yerine renkli adamdaki porgrambinarycacheyi atsak aynı şekilde olurmu renkli adam🥲😅😅
Evet zaten yaptıgımız sey o . Ancak eger guncelleme ıle ek dosya eklenmısse silip atmak yerıne ustune atmak gerek yoksa kaynak derlemesı yapar ve olmaz.

Şimdi anladımmm drone görünüm ile o efsane pak magic dosyası aynı dosya usta 18340 ikisi de ben en son drone görünümü attığım için o aktif oluyor bunu nasıl çözücez peki drone görünüm de iyiydi onu yapmıcam sanırım artık
Gardaşım öncelikle o 18340 dosyalarını sil oyundan oyuna giriş yap onu günceller ve oyundan geri çıktıktan sonra yenisini kopyala at kesin çözüm

Geri