FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA
files içinden program binary cache harıc herseyı sılıp tum kaynakları yenıden ındırmeyı denedın mı. Telefon ozellıklerın ne rami kaçBen denedim,
Bende iki cihaz var ikisi ilede denedim__ İnfinix 30 pro androyid 13___oyuna girmeden atlacaq olan obb ni atıb oyunu acdim ,lobi gelince lobide atlacaq obb ni atdim oyuna geri dondum oyundan atdi bunu yeni eklenmos olan butun obb lerle yoxladım olmadi (((
Redmi note 9s android 12__ oyundan once atlacaq obb atib oyunu acdim lobideyken (sekmeme,magic bullet,aim bot) tek -tek denedim oyun ocerisinde bir degisiklik olmadi((
oha maşşşallahYok silib denemedim tel___ Ram 8+8
Oyundan bu yöntem ile atmıyor ama 2 nci maçta yine 10 yıl ban verdi hesap kalmadı artıkLÜTFEN DENEYENLER GERİ BİLDİRİM YAPSINLAR
1- OYUNU AÇMADAN OYUNDAN ÖNCE OBBSİNİ ATIP OYUNU AÇIN
2- LOBİDEYKEN LOBİ OBBSİNİ ATIP OYUNU AÇIN
3- BEKLEME ADASINDAYKEN OYUN BAŞLAMADAN TEKRAR OYUNDAN ÖNCE ATTIĞINIZ OBBYİ ATIN VE OYNAYIN
Aynen bende düz 30 var infinix atıyorBen denedim,
Bende iki cihaz var ikisi ilede denedim__ İnfinix 30 pro androyid 13___oyuna girmeden atlacaq olan obb ni atıb oyunu acdim ,lobi gelince lobide atlacaq obb ni atdim oyuna geri dondum oyundan atdi bunu yeni eklenmos olan butun obb lerle yoxladım olmadi (((
Redmi note 9s android 12__ oyundan once atlacaq obb atib oyunu acdim lobideyken (sekmeme,magic bullet,aim bot) tek -tek denedim oyun ocerisinde bir degisiklik olmadi((
Aynen doğru söylüyor bende kullanıyorum infinix not 30oha maşşşallah
Ben hiç biri ile giremiyom obb kuruyom tikler hiç çalışmıyor kıralOyundan bu yöntem ile atmıyor ama 2 nci maçta yine 10 yıl ban verdi hesap kalmadı artık
Bnde de tecno spark 10 pro var 8+8 tamAynen doğru söylüyor bende kullanıyorum infinix not 30
Bendede redmi NOTE 8 varBnde de tecno spark 10 pro var 8+8 tam
Kıral çok teşekkür ederim bu hangi başlıktaydı çok aradım bulmdımLÜTFEN DENEYENLER GERİ BİLDİRİM YAPSINLAR
3- BEKLEME ADASINDAYKEN OYUN BAŞLAMADAN TEKRAR OYUNDAN ÖNCE ATTIĞINIZ OBBYİ ATIN VE OYNAYIN
Kıral bekleme adasına girmeden direk lobi de attıLÜTFEN DENEYENLER GERİ BİLDİRİM YAPSINLAR
Olmuyor kardeşim oyun atıyor hiçbir şekilde kabul etmiyorKıral bekleme adasına girmeden direk lobi de attı
Evet bekleme adasındaeline saglik bise dicem , oyundan once attik sonra lobide aticaz sonra oyundan önce atilani maça girdikten sonrami aticaz ?
Hayır oldugu zaman mutlaka eklıyoruz sıteyeOBB ler için yeni cozüm varmı?