FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA
Oyuna girmeden önce oyun öncesi dosyasını atıyorum daha sonra lobide diğer dosyayı atıyorum maça girdiğim zaman da oyun öncesi dosyasını tekrar atıyorumKurulumu nasıl yapiyorsun
Dosyayı buraya çıkar diyomusun, Telefonun kaç bit. Hangi dosya yöneticisi kullaniyosun. Kopyalama yaparken hata veriyor mu. Bı derdinizi anlatırken detay verin yoksa tahmin ederek sorunun ne olduğunu bulamayız.Oyuna girmeden önce oyun öncesi dosyasını atıyorum daha sonra lobide diğer dosyayı atıyorum maça girdiğim zaman da oyun öncesi dosyasını tekrar atıyorum
Zarchiver kullanıyorum görünlüte dedikten sonra içinden kopyala yapıştır yapıyorum ve herhangi bi hata vermiyorDosyayı buraya çıkar diyomusun, Telefonun kaç bit. Hangi dosya yöneticisi kullaniyosun. Kopyalama yaparken hata veriyor mu. Bı derdinizi anlatırken detay verin yoksa tahmin ederek sorunun ne olduğunu bulamayız.
Zarchiver kullanıyorum görünlüte dedikten sonra içinden kopyala yapıştır yapıyorum ve herhangi bi hata vermiyor 64 bitDosyayı buraya çıkar diyomusun, Telefonun kaç bit. Hangi dosya yöneticisi kullaniyosun. Kopyalama yaparken hata veriyor mu. Bı derdinizi anlatırken detay verin yoksa tahmin ederek sorunun ne olduğunu bulamayız.
Hiç fark etmedim teşekkür ederim deneyip geri dönüş yaparımKardeşim yaşadığın sorun okumama ozelliginden kaynakli malesef genelde de insanlar okumaz. Belki bazılarına ben de yazmıyorum ama bunların olabileceğini bildiğim için çoğuna yazarım. Dosyalari buraya çıkar dedikten sonra kullan
Benim denemeye vaktim olmadı sen denedin mikanka aynısı bende oluyor cihazla alakalı olabilir