DİKKATTTTTTT

BUGÜN METALFEY ADMİNİMİZIN DOĞUM GÜNÜDÜR. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI YILLAR DİLERİZ....

PUBG MOBİEL 3.0 180 AİMLOCK YÜKSEK HASAR SMALL CROSS

Metalfey

Administrator
Yönetici
3.0 64 BİT GLOBAL 180 AİMLOCK YÜKSEK HASAR

İÇERİSİNDE İKİ DOSYA VAR OYUNDAN ÖNCE VE LOBİ OLMAK ÜZERE

MAİN DOSYASINI KOPYALAYIP ANDROİD OBB COM.TENCENT İÇİNE ATACAKSINIZ

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

BAN RİSKİ İÇİN ÖNCE YEDEK HESAP DENEYİN

Son düzenleme:
3.0 64 BİT GLOBAL 180 AİMLOCK YÜKSEK HASAR

İÇERİSİNDE İKİ DOSYA VAR OYUNDAN ÖNCE VE LOBİ OLMAK ÜZERE

MAİN DOSYASINI KOPYALAYIP ANDROİD OBB COM.TENCENT İÇİNE ATACAKSINIZ

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

BAN RİSKİ İÇİN ÖNCE YEDEK HESAP DENEYİN
Linkte galiba bi yanlışlık var linke basınca buna atıyo bilginiz olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-29-23-11-32-419_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-29-23-11-32-419_com.android.chrome.jpg
    438.3 KB · Görüntüleme: 17
abi bu tarz obb config lerde biraz aim veriyor biraz sekmiyor falan ama %180 de vermiyor %20 %30 veriyor gibi ve small gözükmüyor. neden oluyor bu bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

abi bu tarz obb config lerde biraz aim veriyor biraz sekmiyor falan ama %180 de vermiyor %20 %30 veriyor gibi ve small gözükmüyor. neden oluyor bu bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Bende small scros gayette var ve aim bana fazla bile geldi adam gözüküyorsa sıkınca aim gidiyor hatta belli olmadın diye jiroskopla aimi adama getirince sıkıyorum ben veya birini kestikten sonra başkasına kaymasınn diye sprey kesiyorun

Oyun içinde ikide bir atıyor bunun bir çözümü varmı varsa yardımcı olabilirmisin
gardaşim konu ararken sadece içinde dosya olan konular dikkatinizde galiba bu konuda kaç tane çözüm içeren konular var. Kullandiğin obb yi üçlü at mesela oyun öncesini at oyuna gir lobide lobi dosyasini at heman maçi başlat bekleme adasinda bir daha oyun öncesindeki obb yi at oyuna devam et sorun iptal olur

Bende small scros gayette var ve aim bana fazla bile geldi adam gözüküyorsa sıkınca aim gidiyor hatta belli olmadın diye jiroskopla aimi adama getirince sıkıyorum ben veya birini kestikten sonra başkasına kaymasınn diye sprey kesiyorun
kankam bende tam olarak öyle bişey istiyorum ama öyle olmuyor dediğim gibi oluyor, çözemedim hala sorunu

gardaşim konu ararken sadece içinde dosya olan konular dikkatinizde galiba bu konuda kaç tane çözüm içeren konular var. Kullandiğin obb yi üçlü at mesela oyun öncesini at oyuna gir lobide lobi dosyasini at heman maçi başlat bekleme adasinda bir daha oyun öncesindeki obb yi at oyuna devam et sorun iptal olur
Ne gerek var zahmet edip okumasına direk obb alsın bi güzel ban yiyip otursun bide gelir 10 yıl ban yedim elimde hesap kalmadı sakın kimse kullanmasın ( arkadaş obb alırken bi yorumlara bak nasıl giriliyor çözümlere bak ondan sonra oyna) armut piş ağzıma düş bunlarınki valla ilk paylaşıldığından beri paklı obb ile giriyom ahanda resim atıyom [kanıt resim]

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240131-222333.jpg
    Screenshot_20240131-222333.jpg
    668.8 KB · Görüntüleme: 9
Oyun içinde ikide bir atıyor bunun bir çözümü varmı varsa yardımcı olabilirmisin
gardaşim konu ararken sadece içinde dosya olan konular dikkatinizde galiba bu konuda kaç tane çözüm içeren konular var. Kullandiğin obb yi üçlü at mesela oyun öncesini at oyuna gir lobide lobi dosyasini at heman maçi başlat bekleme adasinda bir daha oyun öncesindeki obb yi at oyuna devam et sorun iptal
Ne gerek var zahmet edip okumasına direk obb alsın bi güzel ban yiyip otursun bide gelir 10 yıl ban yedim elimde hesap kalmadı sakın kimse kullanmasın ( arkadaş obb alırken bi yorumlara bak nasıl giriliyor çözümlere bak ondan sonra oyna) armut piş ağzıma düş bunlarınki valla ilk paylaşıldığından beri paklı obb ile giriyom ahanda resim atıyom [kanıt resim]
sen tek dosya ile böyle ben çeşidi ile giriyorum yine yemiyom

Abi birşey soracağım ben şuanda bu dosyayı kullaniyordum 2 gündür ban vermedi ama şuan oyuna girerken 3.17mblık guncelleme verdi yüklemedim girmedim oyuna sorun olur diye ban acısından risk artışı olmuştur diye düşündüm doğru bu düşündüm yoksa ban riski hala aynı mıdır kullanmaya devam edeyim mi veya da eğer ban riski arttıysa başka config mi kurmaliyim

Abi birşey soracağım ben şuanda bu dosyayı kullaniyordum 2 gündür ban vermedi ama şuan oyuna girerken 3.17mblık guncelleme verdi yüklemedim girmedim oyuna sorun olur diye ban acısından risk artışı olmuştur diye düşündüm doğru bu düşündüm yoksa ban riski hala aynı mıdır kullanmaya devam edeyim mi veya da eğer ban riski arttıysa başka config mi kurmaliyim
Dogru düşünmüşsün zaten bu güncellemeler için günün ilk maçını mutlaka yedek hesap yapın yazıyorum. Bu şekilde herkes kendi önlemlerini almalı

Teşekkürler abi bir sorum daha olacak ani dönmeyen aimbot yine obb ama daha yeni ve ani dönmeyeceğinden kaynaklı ban riski daha düşüktür değil mi ?
Her dosyayı ayrı paylaşıyorum artık bunun sebebi o dosya ile ilgili şeyleri onun altına yazalım. O dosyadan bir kişi ban yedim yazmış. Eski dosyalarımızdan hala ban vermeyen dosyalarımız var

Her dosyayı ayrı paylaşıyorum artık bunun sebebi o dosya ile ilgili şeyleri onun altına yazalım. O dosyadan bir kişi ban yedim yazmış. Eski dosyalarımızdan hala ban vermeyen dosyalarımız var
Tamamdır reis ben bi risk alıp guncellemeyi yapıp bu dosya ile devam edicem ban yersem bişe olmaz riski göze alıyorum zaten denicem duruma göre ban yersem burdan uyarırım kullanacakları tekrardan teşekkür ederim

Geri