BUGÜN METALFEY ADMİNİMİZIN DOĞUM GÜNÜDÜR. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI YILLAR DİLERİZ....
İstersen farklı bir cihazdan izle videoyu güncellemeyi kurarken cihazı kapatman gerekicek çünküyoutube de ayni vidyoya denk geldim sürümü indiriyom şimdi
başka cihaz yok malesef olduğu kadarİstersen farklı bir cihazdan izle videoyu güncellemeyi kurarken cihazı kapatman gerekicek çünkü
Bize böyle bir imkan sağladığın için ben teşekkür ederim insanlar gelip ihtiyacı olanı alırlar çok güzel diğerleri gibi menfaat peşinde değilsin en azından çok teşekkürlerEline sağlık. Sadece bu konu için değil herhangi bişey paylaşırken kendi videomuzu çekip paylaşırsak daha güzel olur. Çok teşekkür ederim.
Abi benim telefona yaptım oldu fazladan ram eklen di sayen de çok teşekür ederimBize böyle bir imkan sağladığın için ben teşekkür ederim insanlar gelip ihtiyacı olanı alırlar çok güzel diğerleri gibi menfaat peşinde değilsin en azından çok teşekkürler
Emeğine sağlık
c.mi.com sitesinden çoğu güncelleme gelmeyen xiaomi redmi poco vb. Modelleri cihazınızın versiyonuna göre seçip manuel güncelleyebilirsiniz yukarıdaki videoda ayrıntılı bir şekilde var zaten
NOT : video bana ait değildir daha iyi anlayın diye koydum.
Eyw reisEmeğine sağlık
Rica ederimTeşekkürler bilgilendirme için