FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA
Virtual master den yapman lazım kurulum vidyosu sitede varArkadaşlar merhaba , yeşil adam kurulumunda apk girişinde okuma yazma hatası alıyorum bunun çözümü virtual master uygulamasi mi yoksa başka birsey mi orayı anlayamadım destek verebilir misiniz
COM.TENCENT.İG içinde res dosyası olanTelegram a atacağımız data dosyası hangisi oluyor bilgisi olan var Mı OBB ve yeşil adam apksını attım ama data dosyası denilen dosyayı atamadım hangi dosya arkadaşlar nasıl yapacağım yardım lütfen
Öncelikle senden ricam eğer sormak istediğin seyle ilgili bir konu varsa o konu altında sorularını sorman. Eğer soracağın ya da paylaşacağın şeyle alakalı bir konu yoksa o zaman yeni bir konu aç. Hazırlamış olduğun program binary cache dosyasını mediafirea yükledikten sonraÇözüm ; TELEGRAMDA GÖNDERDİĞİMİZ 3 DOSYADAN BİRİ OLAN DATA YERİNE ORJİNAL APK YÜKLEDİM VE SANAL TELEFONA ORJİNAL OYUNU KURUP DOSYALARI BÖYLE OLUŞTURDUM. KURULUM BİTTİ VE ÇALIŞIYOR TEK RENK YEŞİL ADAM 64 BİT ANDROİD 13 KULLANIYORUM İSTEYENE BİO CACHE DOSYASINI VEREBİLİRİM , XİAMİ RESMİ 13C
Buraya bişey yazarken üstte butonşar var orda zincir şeklinde bağlantı ekle butonu var. Ona tıkladığında link ve metin ister. Onları yazıp ekleyebilirsin. TeşekkürlerBuraya tıkla şeklinde yapamadım linki öğretirseniz onuda yaparım
Teşekkürler siteyi öğreniyorum yavaş yavaş daha etkili ve yardımcı olabiliriz inşallahBuraya bişey yazarken üstte butonşar var orda zincir şeklinde bağlantı ekle butonu var. Ona tıkladığında link ve metin ister. Onları yazıp ekleyebilirsin. Teşekkürler
Her türlü katkının başımızın üstünde yeri var. SağolasınTeşekkürler siteyi öğreniyorum yavaş yavaş daha etkili ve yardımcı olabiliriz inşallah
Abi butun yapimi paylaşim etmiş zaten, baksana onu yap yine sorun olursa paylaş tamammiBunu çözdüm teşekkürler
Abi sana sonsuz teşekkur ediyorumHer türlü katkının başımızın üstünde yeri var. Sağolasın
İyi oyunlar dilerimHerkese merhaba, yeşil adam kurulum esnasında APK oyuna giriş yaparken okuma yazma hatası ile karşılaştım. Site üzerinde Virtual master adlı uygulama ile alakalı kurulum videosu var orayı takip ederek kurdum ve devam ettim. Virtual da bir çok hata aldım saatlerce uğraştım ama metalfeyin 2. Kurulum videosu ile beraber çok sorunu aştım ve kurdum. Virtual uygulamasında sistem çökme sorununu defalarca yaşadım ama kapatıp tekrar açtım ve bu şekilde dosyalara ulaştım elimde şuan 64 bir aktif yeşil adam dosyası var Metalfey e yardmcı olmak adına yapamayan arkadaşlara direkt program bioneri cache dosyasını verebilirim fakat siteye yüklemeyi bilmiyorum konunun altına link eklemeyi öğretirseniz dosya linkini eklerim herkese iyi eğlenceler.
Okuma yazma hatasını nasıl çözdün hocamBunu çözdüm teşekkürler
İlgili konu başlıklarında anlatımlı vidyosu varOkuma yazma hatasını nasıl çözdün hocam