DİKKATTTTTTT

FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUN ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON NUMARASI PAYLAŞARAK BAN YİYENLER OLUYOR. SİTEDE YÖNETİCİLER DAHİL ÖZELDEN İLETİŞİM KURULMASI DURUMUNDA KALICI OLARAK BANLANIRSINIZ. ADMİN KARTALİZMA

Xiaomi Cihazlarda Zarchiver Obb ve Data Erişim Sorunu Çözümü

Metalfey

Administrator
Yönetici
Xiaomi Cihazlarda Zarchiver'da android/obb açtığınızda ''PHONE/Androidobb'e veri yazmak için dizinine giden bir yol seçmelisin'' yazısı çıktıktan sonra izin verdiğiniz halde Erişim reddedildi hatası alan arkadaşlar
daca1b71-dd56-45e0-ae44-98511398cff7.jpg
1- Önce Ayaralara Girin

2-Uygulamaları Açın

3-Uygulamaları Yönet

4-Sağ Üstteki 3 noktaya Basıp Tüm Uygulamaları Göstere Basın

734c4f7e-2dd9-43c1-9fba-69aab49deea1.jpg

5-Arama kısmına Dosyalar Yazın

6-Dosyalar Uygulasını seçin

6c192ec2-a4dc-4507-bb9f-86002c3560a5.jpg

7-Güncellemeleri Kaldıra Basın

BU KADAR SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.

Xiaomi Cihazlarda Zarchiver'da android/obb açtığınızda ''PHONE/Androidobb'e veri yazmak için dizinine giden bir yol seçmelisin'' yazısı çıktıktan sonra izin verdiğiniz halde Erişim reddedildi hatası alan arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 9
1- Önce Ayaralara Girin

2-Uygulamaları Açın

3-Uygulamaları Yönet

Ekli dosyayı görüntüle 10

Ekli dosyayı görüntüle 11

Kral bu şekilde bnmi yine açmıyor 😔

Reis senden bi ricada buluncam benim şöyle bi sorunum var pubg ismini degistircem renkli adam yapmak icin ama şu şekilde hata alıyorum yani izin vermiyor bana bunu yapmam icin bu sag tarafta 3 nokta var bu daha önce yoktu herşey yapabiliyodum ama şimdi olmiyorScreenshot_2023-12-25-03-10-04-715_ru.zdevs.zarchiver.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 9
1- Önce Ayaralara Girin

2-Uygulamaları Açın

3-Uygulamaları Yönet

Təsəkurlər sorun cozuldu.

Reis senden bi ricada buluncam benim şöyle bi sorunum var pubg ismini degistircem renkli adam yapmak icin ama şu şekilde hata alıyorum yani izin vermiyor bana bunu yapmam icin bu sag tarafta 3 nokta var bu daha önce yoktu herşey yapabiliyodum ama şimdi olmiyorEkli dosyayı görüntüle 14
Telefonun kendi dosya yöneticisinden oyunun dosyasını bulup isim değişikliği yapabilirsin aynı sorun bende de vardı telefonun kendi dosya yöneticisinden yapabilirsin, kopyala yapıştır işlemi için zharciverle devam edersin isim değişikliği yaptığında o ismi orjinal hale getirene kadar zharciverle oyun dosyası görünmez bilgin olsun

Telefonun kendi dosya yöneticisinden oyunun dosyasını bulup isim değişikliği yapabilirsin aynı sorun bende de vardı telefonun kendi dosya yöneticisinden yapabilirsin, kopyala yapıştır işlemi için zharciverle devam edersin isim değişikliği yaptığında o ismi orjinal hale getirene kadar zharciverle oyun dosyası görünmez bilgin olsun
Reiz yapttim ama renkli adam çalişmadi ya öyle çok karışık oldu dogal olarak ta bişey çalişmadi ben mi yapamadim bilmiyorum ama sacma bi olay bu ben baskasinin telefonunda denedim hiç bi sorun yoken benim telefonda böyle bi sorun var bende anlamış değilim acaba miumi surumu 14 olduğu için mi böyle oldu sürüm düşürme yapsam duzelir mi bilmiyorum da

Dediğin şekilde yaptım güncelleme açık olursa olmuyor arkadaşlar telefon güncellemesi kapatın benim telefon Android 13 oldu

Benim cihaz Honor 70 Android 13 yeşil adam veya mavi adam herhangi birini kura biliyorum fakat zarhicverden isim değişikliği yapamıyorum olmuyor filseden yaptığım zaman ağ hatası alıyorum oyunda açılmıyor Honor 70 program binary varmı sizde elinizde varsa benimle paylaşa bilrmsiniz

Reiz yapttim ama renkli adam çalişmadi ya öyle çok karışık oldu dogal olarak ta bişey çalişmadi ben mi yapamadim bilmiyorum ama sacma bi olay bu ben baskasinin telefonunda denedim hiç bi sorun yoken benim telefonda böyle bi sorun var bende anlamış değilim acaba miumi surumu 14 olduğu için mi böyle oldu sürüm düşürme yapsam duzelir mi bilmiyorum da
Dostum bnde de aynı oluyordu ve ben uğraşırken tesadüfen çözdüm, telefonun dosya yöneticisini aç, sonra yeni pencere de, ekranı böl ikisinide gör, birinde Binariyi gör diğerinde files dosyasını aç, binariyi uzun basılı tut ve diğer filesi açtığın bölüme sürükle taşı, bunu yapmadan önce files içindeki binariyi sileceksin

Aynen miu 13 te oluyormuş 14 ye olmuyormuş aynı sorunu arkadaşta yaşadık yapamadım ona renkli adam

playstore üzeridne FV File Explorer indirin. Dosyalar kısmına gelin. Altta ve üstte 2 adet ekran açılıcak. dosyayı alttaki kısımdan üstteki kısıma sürükle bırak yönetemi ile taşırsanız erişim hatası almıyorsunuz - Android 13 bende çalıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 9
1- Önce Ayaralara Girin

2-Uygulamaları Açın

3-Uygulamaları Yönet

Usta datada binnari dosyasini disari kopyalama yapamiyom islem hatasi deyip dosyayi hic yedekleme yaptirmiyo

Geri