DİKKATTTTTTT

BUGÜN METALFEY ADMİNİMİZIN DOĞUM GÜNÜDÜR. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR KENDİSİNE SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI YILLAR DİLERİZ....

Yeni üyeler lütfen okusun

ercan38

Co-Admin
Yönetici
Yeni gelen arkadaşlar ana sayfaya girdiğinizde herşey gayet net ve şeffaf bi şekilde ortada aradığınız config başlığını tıklayın istediğinizi kurun oynayın ama öncelikle seçtiğiniz konuların yorumlarını okuyun anlamsız ve boş sorulara kimse cevap vermez öncelikle okuyun öğrenin ya aynı soruya vallahi 10 sefer 10 ayrı kişiye cevap yazdım hala soruyorlar arkadaşlar config ten önce siteyi bi inceleyin öğrenin lütfen lütfen lütfen

Malesef herkes hazırcı. İhtiyacı olan şey için direkt link istiyor. Zaten bu yüzden üzerinde dogpro yazan (ki o dogpro da aleni dolandırıcıdır)
dosyaları dahi para verip satın alanlar var. Bu siteyi takip edip sorunu çözemeyen çok az kişi var ( onlardan biri sensin). Burda herşey ücretsiz ama bedava deği az zahmet edip araştırma yapıp herkes ihtiyacını bulabilir. Arastırma yapılmadan bulunmasın dıye confıglerı ayrı baslıkta paylasıyorum artık. Bu sayede fixlenmeler azaldı. Dosyasını arastırıp bulan ban yemeden oynuyor.

Birçok telegram configcisi buraya üye. Ben engellesem bile bi arkadaşını üye yapıp onun aracılığı ile giriyor. Burdan aldıkları bilgileri insanlara satıyor. İnsanlar da az aklıı olup kaynağından ücretsiz alsın. Sitenin bi kazancı yok benim insanlar için elimden geleni yapıyorum gerisi onlara kalmış.

Geri